Muutamia joulukortteja on taas tullut tehtyä. Tällä kertaa iki-ihanilla Penny Black lumiukkoleimasimilla ja Forever Friends papereilla.
Lumiukkokortit on väritetty aivan mahtavilla Twinkling H2O vesiväreillä. Ne ovat ehdottomasti parhaat vesivärit mitä minulla on ikinä ollut. Ikävä kyllä niitä ei ole myynnissä Suomessa, vaan joudun tilaamaan niitä USAsta tai UKsta. Onneksi ovat tosi riittoisia, joten mikään väri ei ole vielä loppu. Uusia värejä olen kyllä tilannut.  Lumihiutaleet on tehty Perfect Pearls jauheilla joita mm. Sinelli myy.

Ostin Forever Friends paperisettejä jonkin aikaa sitten UK:sta. Lumihiutalekuvioiset yms. ja yksiväriset kävivät hyvin korttien taustoiksi ja lopulta keksin käyttää nalle papereita suoraan korteiksi. Omasta mielstäni niistä tuli tosi kivoja, kun vähän koristeli ääriviivatarroilla jne. Kuvia alla.

Huuto.netin linkki löytyy sivun laidasta ja siellä on taas myynnissä uusia leimoja ja ylimääräisiä Forever Friends papereita.

Tosi mukavaa että jotkut ovat löytäneet blogiini ja uskaltautuneet kommentoimaan jotain. Saa laittaa kommentteja ja vinkkejä mielenkiintoisista blogeista ja kaupoista.
***************************
I've made some more Christmas cards. This time I used Penny Black stamps and Forever Friends papers.
Penny Black's snowmen I colored with Twinkling H2O's. Snowflakes have been made with
 Perfect Pearls.
I got some Forever Friends paper from UK awhile ago. I had trouble thinking of where I'll use the cute bear papers but then I desided to make cards out of them. In my mind the cards are cute.  I didn't have difficulties to use the monochrome papers and papers with simple patterns as background papers. See pictures below.
It's great that some of you have found my blog and write comments. I'd like to hear about interesting blogs and shops.