Posti kantoi tänään kotiin lisää leimoja. Tänään sain postia
The Greeting Familta. Tein sinne tilauksen toissa viikolla ja jostain syystä he hyvittivät
samantien postikulut. Ei siihen tullut mitään kommenttia, eikä sivuilla mielestäni ollut mitään promoa.
No ihan sama mulle; pääsin vähän edullisemmalla. Niin ja poistokorissa oli kivoja leimasettejä.

Tein äsken tilauksen Stamping Bellaan. Kivoja leimoja, mutta vähän erikoiselta kuulostaa se, että leimoja ei saa myydä muissa nettikaupoissa. Heinikassa oli joitakuita leimoja myynnissä sähköpostilistalla, mutta tietysti ne leimat jota mä etsin oli loppu.

Vuodatus.netkin on näemmä vähän uudistnut, elikkä siellä on nyt pari kielivalintaa; englanti ja ruotsi. Mä kävin heti vaihtamassa kielen englanniksi. No ei se vaihtanut muuta kuin nuo postauksen alalaidan "kommetoi", yms. tekstit enkun kielisiksi. Mulla on vahva luotto suomalaisten englanninkielen taitohin, joten näillä mennään Nauru

***********************************

I got some The Greeting Farms stamps today. I placed the order the other week and for what ever reason they refunded the postage, $8 USD, almos immediately. I don't mind because I saved few bucks. Also there were some great stamps on the clearance area.

I placed and order for some Stamping Bella stamps few minutes ago. I like the stamps but their policy about being the only internet store who can sell their stamps is somewhat weird.
I think many peole would love to buy them from a local web store.

This vuodatus.net blog has renewed; I can now choose between Finnish, English and Swedish. It didn't change my blod that much; only some of the headers on the sidebar and some texts under my texts are now in English.



Leimasimet / Stamps: Pretty Hat- & Sentiments-sets (olivat puoleen hintaan / were half a price),
Hippie Anya (limited edition) & Wild Sprouts; Edward.
  Kaikenkaikkiaan rahaa kului vajaa 20 EUR. / All this was $28 USD