Pitkään aikaan en olekaan ostanut mitään askartelukamaa, joten nyt taisi olla korkea aika.
USA:sta tuli pari Spellbinders stanssisettiä. Sain ne postikuluineen vähän reilulla 30 EUR; ei paha hinta ollenkaan.
UK:sta tuli kolme pakettia helmitarrjoja. Olen ostanut näitä ennenkin ja tykkään erityisesti kun on useampi väri samassa paketissa. Ja ovat edukkaita, mun mielestä.

Sen Cuttlebuginhan hankin muutamaa kuukausi sitten ja pitää sanoa, että se oli kannattava ostos. Niin kätevä sillä on leikata erilaisia kuvioita. Nuo Spellbinders stanssit eivät ehkä ole sieltä halvimmasta päästä, mutta ovat kaiketi melkein "ikuisia". Mulla on jonkinmoinen läjä niitä, mutta selkeät suosikit on tulleet jo esiin. Kannattaa sijoittaa tähän laitteeseen.


****************************

I haven't been shopping for awhile so I guess it was about time.
I got some Spellbinders stuff from the USA. I paid little bit over 30 EUR for those two (with postage) so it wasn't bad at all.
  I also got some adhesive pearls from the UK. I have bought them earlier and I esp. like that there are several colors in one pack.

As you know I got my Cuttlebug machine few months ago and I have to say it was worth the money. It so handy to cut different kinds of shapes with it. The Spellbinders templates aren't the cheapest ones but I guess they almost last "forever". I have quite many of them and it didnt take that much time to find my favourite ones.