Tervetuloa askartelublogiini!
Olen tehnyt kortteja ja koruja jo jonkin aikaa ja laittanut niistä kuvia nettisivuilleni. Se puuha on aika työlästä, joten kokeillaan tämmöistä.
Laitan tänne jatkossa kuvia tekemistäni korteista ja juttua minulle uusista askartelujutuista. Toivottavasti ehdin tekemään kortteja ja päivittämän tätä edes silloin tällöin; meillä kun on rakennustyömaa kesken.

Huomasin noin vuosi sitten yhdessä englantilaisessa askartelukaupassa Dufexin 3D-arkkeja. Jätin ne omaan arvoonsa, vaikka olivatkin tosi jänniä. No nyt niitä tupsahti eteeni Sinellissä ja päätin ostaa. Ne ovat siis tosi ihania ja olen tehnyt nyt joulu- ja onnittelukortteja niistä.  Innostuin niistä sen verran että tilasin niitä UK:sta lisää. Hinta on edullisempi kuin täällä ja postarit OK, koska tuli vaan "paperiarkkeja".
Tässäpä kuvia viime aikoina tekemistäni korteista:
****************
Welcome to my craft blog!
I've been making cards and jewelry for awhile now and updated pictures to my web page. It takes time so I desided to try if this is easier.
I got some Duxfex 3D Decoupage and made some Christmas and Congratulation Cards out of them. I just love that stuff and end up ordering few from UK. They are cheaper over there and postage was OK too.
Here are my latest cards:

Dufex: Santa & Rudolph
1997181.jpg

Dufex: Christmas Santas

1997189.jpg

Dufex: Christmas Santas
1997203.jpg

Dufex: Robins In The Snow
1997208.jpg

My Heart Stamps For You leimasin / stamp
1997229.jpg

Penny Black leimasin / stamp
1997234.jpg

Dufex: Flower Garden
1997216.jpg

Dufex: Floral Spray
1997223.jpg