Näppärä Cotman vesivärisetti. Tämä on oikeasti "taskukokoinen". Hinta postareineen Ebaysta oli 14 EUR / Handy Cotman watercolor Box. This really is pocket size. I paid $18USD for this including postage.

Sakura Koi vesisiveltimet. Koko läjä Ebaysta postikuluineen 12 EUR./
Sakura Koi waterbrushes. All three were $15 USD on Ebay (including postage).

Spellbinders stanssi ja leimoja Taitopuoti Paperinauhasta.
Spellbinders die cuts and some stamps from Taitopuoti Paperinauha
.

Helmiä Treasure Islandista. Etenkin nuo kirkkaat moniväriset helmet ovat ihania. Hyviä alennuksia!/
Pearls from the Treasure Island. Esp. the multicolored pearls are lovely. Lots of items on sale!

Lisää Spellbinders stansseja. / More Spellbinders die cutsCUTTLEBUGISTA: Sen perusteella mitä olen sitä käyttänyt, niin onhan se ihan loistava tuote. Ei tarvitse sähköä, on pienikokoinen ja sillä saa tosi kivoja kuvioita ja kohojuttuja aikaiseksi. En tule katumaan siihen satsattuja rahoja.
Säikähdin melkoisesti kun ensimmäistä kertaa sitä käytin ja siihen B-levyyn jäi stanssista jälki. Nökötin tietokoneen edessä hetken jos toisenkin ja kahlasin läpi Cuttlebug videopätkiä, että jos niissä näkyisi jotain vinkkiä asiasta. No mitään ei näkynyt ja koska mielestäni käytin sitä oikein, niin pakko oli laittaa myyjälle kysely, että onko se ihan normaalia vai teinkö jotain väärin?!? Helpotus oli melkoinen, kun myyjä vahvisti että stanssiin tosiaan jää jälki.
SUOSITTELEN!

******************************

About the CUTTLEBUG. It's great. I will not regret buying it. It's worth every penny.
I almost got a heart attack when I used it for the very first time and saw that the die cut left a mark on the B-plate. I checked some video clips on Youtube to see if it's normal but I couldn't see any marks there. I had no choice but to contact the seller and ask about it. I was happy to hear that it's normal.
I RECOMMEND!