Jes jes jes; taas on aika uuden P*skarteluhaasteen. Tällä kertaa korttiin piti laittaa pitsiä. Minun korttiin sitä tuli parissa eri muodossa; virkattua(?) pitsiä ovaalin paperin ympärille ja boordi on tehty MS:n leikkurilla nimeltä Doily Lace.

Ruusu on väritetty eilen saapuneilla Shimmerz Paints väreillä. Valitettavasti kuvassa ei näy miten ihanan kimmeltävät värit on. 
Väreistä löytyy myös blogi, jossa on ohjeita ym. juttuja. Törmäsin näihin väreihin yhdessä blogissa kun ihmettelin millä kyseinen kortintekijä oli värittänyt lumihiutaleet niin kimalteleviksi. Onneksi postauksessa oli maininta millä se oli tehty.

Kiitos kivasta haasteesta!

*************************************************

It's time for another P*skarteluhaaste challenge. This time one was required to add some lace to the card. My card has two kind of lace on it; crocheted(?) lace around the ovat paper and the bords are made with Martha Stewart punch called Doily Lace.

I colored the rose with Shimmerz Paints. Unfortunately the picture doesn't show how the paint glimmers. Visit also the Shimmerz paints blog.