Aika hiljaista on ollut kortti- ja korurintamalla viime aikoina. On ollut niin paljon muuta puuhaa, etten ole ehtinyt tekemään mitään. Firman joulujuhlatkin on tulossa ja mietin tekeväni sinne kaula- ja korvakorut, mutta päätin kuitenkin ostaa ne. En luottanut siihen, että saisin ne tehtyä.
No tänään päätin sitten ottaa itseäni niskasta kiinni ja tein läjän pakettikortteja. Niistä on alla kuva. Aika kivoja niistä tuli, vaikka ovat tosi yksinkertaisia.

Olin perjantaina pekkasella ja kävin Jumbossa ostoksilla. Sinellin ohitin täysin kylmästi, mutta kävin kuolaamassa Akateemisessa lasikaappia, jossa säilytetään niitä "parempia" kyniä. Jos joku ei tiedä, niin mä olen totaalinen kynäfriikki.  Ostoskierroksen päätteeksi päädyin  Officedayn myymälään, joka on lähellä Jumboa. Siellä on tietysti enimmäkseen toimistotarviketta, mutta jotain löytyy myös askartelijalle. Ja sielä oli paljon erilaisia kyniä.. huoh!! Ja ihan tosi hyviä poistoja.
*****************************
I haven't done any cards or jewelries lately. I've been so busy with other stuff. The company I work is going to have a Chrismas party next Friday. I wanted to make a necklace and earrings for the party but I ended up buying them. I faced the fact I might not be able to make them.
Finally today I was able to make some gift tags. I think they are pretty nice. See picture below.

I was shopping last Friday and found myself at Officeday. They sell office supplies but I was able to find some stuff for me from over there. They have quite good pen/pencil selection.

Pakettikortit / Gift tags
2126928.jpg