Viikonloppuna Messukeskuksessa oli Kädentaito 2008 messut. Olivat tällä kertaa isossa alakerran salissa. Tälläkin kertaa siellä oli myös ELMA-messut ja siellä oli söpöjä eläimiä.
Messuilta tuli ostettua muutama ääriviivatarra ja muutama 3D-arkki. Ikävä kyllä, ko. messut eivät mun mielestä  ole erityisen hyvä tapahtuma näin askartelijan näkökulmasta katsottuna. Enemmistö esittelijöistä esittelee/myy omia tuotteitaan. Toivoisin myyntii enemmän askartelukamaa, etenkin uutuuksia ja lisäksi erilaisia esittelyjä. Olihan siellä Fiskars joo, mutta.. Olisi kiva päästä johonkin Keski-Euroopassa tai UK:ssa tai USA:ssa järjestettävään kädentaito tapahtumaan.. No ainhan sitä saa toivoa.
Ruokapuolta messuilla oli sitten senkin edestä myynnissä ja jotain sieltä tuli ostettuakin. Ja äiti sai uuden ompelukoneen ja vaikutti tyytyväiseltä.
******************************
There was a Craft Fair in Helsinki last weekend. They also had the Helsinki Food and Agriculture show at the same time.
I only bought some peel of stickers and 3D- sheets from there. It's not the best show for someone who would like to buy  novelties or find more about them. Most of the exhibitors sell/exhibits their own products. I hope the fair will evolve to a better direction. I'd like to go to a craft fair in Europe or in the USA. Maybe some day.
We did buy some bread and stuff from over there and my mom got a new sewing machine. So it was ok.